loader image

Diensten

Reiki

Reiki gaat uit van de zelfhelende kracht van het lichaam. Als er energieblokkades in je lichaam ontstaan, door onbalans, emotionele schade of lichamelijk letsel, raakt het lichaam uit balans. Om die balans weer te herstellen en de daaruit voorkomende klachten te verminderen, kan ik u Reiki geven.

Tijdens een Reiki behandeling geef ik via mijn handen energie uit het universum aan je door. Daardoor kan de energie weer gaan stromen en worden blokkades opgeheven. Dat kan bij mij in de praktijk, maar dat kan ook op afstand. 

Chakra healing

Wanneer je last hebt van één van de onderstaande klachten en je hebt er niet echt een verklaring voor, dan kan een chakra healing wellicht uitkomst bieden.

Chakra healing is een krachtige, holistische behandeling waarbij met behulp van cosmische energie jouw chakra’s weer in balans worden gebracht.

Aura cleansing

Een aura healing is, simpel gezegd, het schoonmaken van je aura. Door de behandeling die ik geef wordt je aura als het ware schoongeborsteld en weer goed geproportioneerd. Vaak gehoorde klachten die gerelateerd kunnen zijn aan aura’s:

Kaart lezen

Kaart lezen heeft niets met gissen of gokken te maken. Sinds mensenheugenis worden er al kaarten gelegd om een antwoord op belangrijke levensvragen te krijgen. je legt mij je vraag voor en vervolgens stellen we met de kaarten als indicator je vraag aan de kosmos. De kaarten die dan op tafel komen zijn een indicator die ik met grote precisie voor je kan duiden.

Vragen die je bijvoorbeeld kunt stellen:

Pendelen

Pendelen is eigenlijk het onderbewustzijn consulteren. Voor het beste resultaat is het heel belangrijk om je hoofd van te voren goed leeg te maken. Dan kun je niet onbewust het antwoord dat de pendel geeft beïnvloeden.

Omdat dat best nog wel lastig is voor ongeoefende pendelaars, is het prettig om dat samen met een getraind medium te doen. Zo weet je zeker dat het antwoord op jouw vraag zuiver is en niet wordt beïnvloed.

Cacao ceremonies

Cacao ceremonies werden al door de Maya’s en de Azteken gehouden. Ze worden hier in het westen steeds populairder. En dat is ook niet te verwonderen, want na zo’n ceremonie voel je je als herboren. Een absolute aanrader voor wie met zichzelf in de knoop zit, last heeft van onverwerkt verdriet of van depressies.

De cacao die tijdens een cacao ceremonie wordt gebruikt is heel iets anders dan wat je gewend bent van chocolade. De smaak is zeer intens en heeft een bittere smaak. Na het nuttigen van cacao de weg vrij gemaakt om jezelf weer te omarmen. In een sfeervolle en ontspannen setting maakt elk van de deelnemers zijn of haar eigen spirituele reis. Tijdens deze reis worden blokkades opgelost en maak je opnieuw contact met jezelf.

Gratis intake