loader image

Over mij

Uriël Sabajo

Mijn naam is Uriël Sabajo en ik ben een spiritueel healer met inheemse roots en een sterk geloof in het Sjamanisme. Spirituele healing is voor mij een vertrouwd begrip. Daarmee ben ik opgegroeid. Ik heb al ontelbare keren mogen zien en kunnen ervaren dat niet alleen psychische- maar ook fysieke klachten zo heel goed bestreden kunnen worden.

Steeds vaker werd mij gevraagd om mensen te helpen. Dat deed ik steeds met veel plezier. Daarom heb ik besloten mij fulltime te gaan wijden aan spirituele healing en heb ik Uriël Spiritual Healing in het leven geroepen.

Mijn drijfveren zijn:

Bijna dood ervaring

Ik heb eens een bijna dood ervaring gehad. Dat heeft mij inzage gegeven in wat ons na dit stoffelijke leven te wachten staat. Voor mij was dat bijzonder indrukwekkend en het heeft mijn blik op het leven compleet veranderd.

Met die kennis en ervaring heb ik al veel mensen kunnen helpen, of een hart onder de riem kunnen steken.

Valse schaamte

In mijn praktijk is geen ruimte voor valse schaamte. Als u een probleem heeft, psychisch of mentaal, schroomt u dan niet om daar gewoon voor uit te komen. Ook als u denkt dat ik dat misschien vreemd of raar vindt. 

In mijn ogen is elk mens prachtig en uniek. Iedereen verdient het om zich zo goed mogelijk te voelen en met zo min mogelijk beperkingen een heerlijk leven te kunnen leiden. Laat dat ons uitgangspunt zijn.